ILMOITTAUTUMINEN

Lappeenrannan koulutuspäiville 6-7.11.2018

Ilmoittautumiset koulutuspäiville tehdään viimeistään 19.10.2018 . Ilmoittautumisen voit tehdä helpoiten nettisivujen kautta www.shk.fi. Myös tällä lomakkeella osoitteella: Suomen hautaustoiminnan keskusliitto, Koivurinne 4, 18100 Heinola tai sähköpostilla info@shk.fi puhelin 040 0618 872.

Koulutuksen osallistumismaksu: koko ajalta 250 €/hlö jäseniltä ja 300 €/hlö ei jäseniltä. Yhdeltä päivältä 150 €/hlö jäseniltä ja 200 €/hlö ei jäseniltä. Maksu sisältää ohjelmaan merkityt ruokailut, kahvit ja kokousmateriaalin. Osallistumismaksut laskutetaan erikseen suoraan seurakunnalta.

Majoitus on varattu kokouspaikkaamme Hotelli Lappeessa. Majoitushinta kaksi vuorokautta: yhden hengen huone 196€ / huone, kahden hengen huone 236€ / huone, yksi vuorokausi: yhden hengen huone 98€ / huone, kahden hengen huone 118€ / huone.
Osallistujat varaavat huoneensa itse alla mainitulla kiintiötunnuksella. Majoittujat maksavat majoituksensa itse joko käteiselle tai kortilla tai ilmoittavat laskutusosoitteen etukäteen.

Huoneen hinta sisältää: majoitus, buffetaamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin vapaa käyttö.

Mainitse kiintiö SHK koulutuspäivät. Varaukset puh. tai sähköpostitse . Huonekiintiö on voimassa 22.10 asti, joten varaa majoitus ajoissa.

 

 

Nimi (pakollinen)

Tehtävä seurakunnassa

Puhelin

Sähköposti

Nimi

Tehtävä seurakunnassa

Erityisruokavalio

Laskutusosoite (pakollinen)

Liittokokoukseen osallistuu: seurakunta/jäsenyhteisö

Henkilö

Viesti

Please leave this field empty.

Kirjoita alla näkyvät kirjaimet ja paina sen jälkeen Lähetä

captcha